Tini gondok mostanában

(Az 50-es villamos megállójában)

  – Szia Julcsi, csak, hogy megtaláltalak! Hol csöveztél? Nem voltál a szokott bandáddal! Másokkal lógsz már?
  – Szia púsz–púsz Rebi. Miért vagy ilyen izgatott?
  – Nem, nem csak hol a fenébe sunnyogtál? Van egy nagy problémám! Nem tudom mit kéne csinálnom! Kell a tapasztalatod! Össze kéne dugni a kobakunkat. Az nem lesz jó, ma már fésülködtem egyszer.
  – Nem úgy értem, na ki vele, nyomjad a vakert hallgatom. Képzeld az esti pancsinál a fürdőszobában skubiztam a lábam, és találtam rajta pihés szőrszálakat, de felfedeztem két-három meredező fekete szőrt. Mi lesz, ha holnapra még több lesz?
  – Mi lenne! Másnak is van szőrös lába. Ez is gond! Rebi, gyere, fekete harisnyában vagy gyere valami flancos gatyóba.
  – De Julcsikám ez nem megy! Tudod, talán észre is vetted, hogy Satya csipáz engem.
  – Ki az a Satya?
  – Jaj, ne csináld már, mintha nem tudnád, két napja vele csörögtem a Satyával.
  – Ja igen az a krapek, aki csörgés közben úgy rád tapadt, láttam, alig jutott neked abból a jó kis füstös levegőből. Különben én is csipázom a csávót.
  – Úgy skubizom, hogy bejövünk egymásnak. Képzeld, azt nyomta a fülembe, hogy dögös egy csaj vagyok, egész jól rázom a virgácsaimat. Jó a fenekem. Szeretne mini szerkóban látni. Julcsikám segíts mi a trutyit csináljak? Félek, hogy felfedezi a szőrt a lábamon és otthagy nem fog csípni. Képes más csajszit felszedni.
  – Hármat tehetsz, vagy leborotválod a szőrt, vagy nem jössz csörögni. Vagy húzd magadra anyád bundabuggyiját.
  – Hülye vagy,  nem tehetem meg, rá vagyok kattanva, helyes hapsi, irtó bejön, kell nekem. Ilyen egy igazi ürge, képzeld idősebb korában, milyen gazdag fószer lehet az ilyen fazonból? Ezt nekem gyártották az ősei!
  – Akkor, pedig borotvát a virgácsoknak. Előveszed a faterod borotváját, és nyomi húzogasd a borotvát. Majd csak kopasz lesz a lábad, ha nem, akkor addig csinálod, míg olyan nem lesz, mint a kiskatonák smirglizett fejük. Ne hülyülj, Julcsi, ez komoly dolog, értsed meg ezt a krapekot nekem találta ki a Jehova. Ki hova? A Jehova Te lökött bimbó! Nem engedem át egy pár fekete szőrszál miatt, nincs olyan csaszi, akinek a kedvéért leszállnék a hapsikáról. – Te Rebi, ha ez ilyen jó ürge, akkor más csaj is rá fog kattanni és mire te a szőrtelenítőt, kitalálod már a csajok körbefogják, tapperólni az öcsikédet. De azt is megteheted, hogy egyenest a szemébe mondod, hogy szőrösen szereti e vagy inkább borotváld le a lábadat, de ha azt mondja, hogy így is szereti, meg úgyis, akkor mond meg neki, hogy az egyikről a kedvéért leborotválod. Hadd lássa a krapek, hogy mi mindenre vagy képes. De ha igazán szeret, akkor kérdezd, meg melyik lábad legyen a sima és melyik legyen a szőrős?
   – Julcsi ennyire balfácán nem lehetsz, hogy ilyet kérdezzek? Jó ki vagyok segítve, a hülye tanácsaidtól. Na szia. A Zengerájban találkozunk. Hol a csodába? Hát már ezt is elfelejtetted, hol csörögtünk a hétvégén? Na, szia jön az 50-es villingerem!